Onthulling Helmen Vol Verhalen

Fundraising Helmen Vol Verhalen

Achter de schermen wordt er heel hard gewerkt om het fantastische project Helmen Vol Verhalen naar het grote publiek te brengen.

Helmen Vol Verhalen is een kunstproject waarin ‘jonge’ veteranen gekoppeld worden aan kunstenaars. Het persoonlijke missieverhaal van de veteraan vormt de inspiratiebron voor een kunstwerk met verbeeldingskracht.

In 20/21 werden 20 ‘jonge’ veteranen en 20 kunstenaars bij elkaar voor een wezenlijke ontmoeting. Hun gezamenlijke missie is het zichtbaar maken van de relevantie van Nederlandse vredesmissies en de impact daarvan op de deelnemende militairen. Alle kunstwerken zijn nu gereed en iedereen staat te popelen om hun kunstwerk aan het grote publiek te kunnen tonen.

Er moet hiervoor nog wel het e.e.a. gebeuren. Zo zijn we druk bezig een tentoonstelling te ontwerpen die geproduceerd moet worden. Natuurlijk moet er dan ook ruchtbaarheid aan gegeven worden en is er dus budget nodig voor PR. En niet onbelangrijk: de kunstenaars krijgen met het exposeren van hun werk ook een vergoeding, etc. Er zijn al veel fondsen die een bijdrage leveren zoals het vfonds, Prins Bernard Cultuurfonds en vele anderen. Maar er is nog een gat in de begroting:

Wil je de expositie mede mogelijk maken?

Steun Helmen vol Verhalen door op onderstaande link te klikken en te doneren!