Plattegrond Appartement 2

Indeling appartementen | CPO Cohousing Arnhem

Indeling appartement

Voor een aantal toekomstige bewoners van het CPO project Cohousing Arnhem hebben wij interieurontwerp van hun nog te bouwen appartementen gemaakt. Het zijn drie zeer verschillende ruimtes met hun eigen uitdaging. In dit stadium is het een papieren lege doos met als gegeven een diepte van 13 meter. Met ramen en deuren als gevelopeningen en een plek waar de leidingen vandaan komen. Maar verder staat alles nog open. De toekomstige bewoners hebben ieder hun eigen wensen: keuken aan de voorzijde of juist aan de achterzijde van het gebouw. Een open plattegrond. Werkruimte. Een atelier.

Plattegrond

We hebben plattegronden gemaakt waarbij zichtlijnen een grote rol spelen. Daardoor kun je op meerdere plekken op verschillende manieren van voor naar achter kijken, van de ramen aan de ene zijde van het appartement naar de andere. Zodat je bijna overal contact houdt met buiten, met het licht.

Cohousing Arnhem

In de wijk Coehoorn, verrijst een woonwerk-gebouw voor de CPO-groep Cohousing Arnhem. Het bestaat uit 33 koopappartementen van verschillende grootte, verdeeld over 7 woonlagen. Dit gebouw laat zich zowel aan het Nieuwe Plein als aan het Coehoornpark zien. Het is opgezet door een georganiseerde groep burgers, die samen met een architect hun eigen woningen ontwerpt en bouwt.

Opdrachtgever particulier, 2021 – 2022
Bouw Cohousing: 2022 – 2023
https://cohousing-arnhem.nl/