Kunstconstructie
Open menu
Kunst in de organisatie

Hoe krijg je mensen in beweging?

een ruimtelijk object op het snijvlak van kunst, architectuur en design
Creatief idee om medewerkers in beweging te krijgen
Kunst en bedrijf
zet mensen in beweging
 

Creatief idee om medewerkers in beweging te krijgen

Rolling Together is een ruimtelijk object die zich op het snijvlak van kunst, architectuur en design bevind.

Beweging

Rolling Together herdefinieerd de spelregels bij de samenwerking tussen mensen. Je kunt er in vergaderen, brainstormen of een moment voor jezelf beleven, even alleen zijn. Door het evenwichtsorgaan te prikkelen raken mensen ontregeld. Het zorgt ervoor dat mensen “aan” gaan, waardoor zelfs stil staan een actieve bezigheid wordt.

Samenwerken

Het maakt je ervan bewust dat je een interactie aan gaat met de mensen om je heen, waarbij er even geen tijd is om je e-mail te checken. Op zoek naar een nieuwe balans door samenwerking. Rolling Together is een ruimte waar je kunt spelen met elkaar.

Creatief

Spelen zorgt voor creativiteit, voor ontspanning en verminderen van stress. Het stimuleert de hersenen en je wordt er blij van!

Om het met Plato te zeggen: “Je leert iemand beter kennen door een uur spelen dan door een jaar praten.”

Kunst zet mensen in beweging

Kunst is in staat mensen mee te nemen naar een wereld die ze niet kennen, roept vragen op, is soms confronterend en een andere keer juist speels of humoristisch. Kunst zet aan tot discussie, brengt nieuwe inzichten en zorgt voor nieuwe ervaringen. Kunst laat mensen buiten de bestaande kaders denken. Ons interactieve trainingsobject Rolling Together stelt mensen fysiek in staat samen te werken aan een nieuw evenwicht. Het vraagt mensen deel te nemen, samen onderdeel te worden van het kunstwerk en zich bewust te worden van het gewicht en de openheid die zij zelf in de transitie zelforganisatie meenemen.

Presentatieruimte Tetem

Rolling Together is oorspronkelijk in opdracht van Tetem gemaakt en was daar van 4 oktober t/m 14 januari 2019 te zien. Van 20 juli t/m 18 augustus 2019 zal Rolling Together als kunstobject te zien zijn bij kunstroute Open Stal, Oldeberkoop.

Workshop

De workshop vind plaats onder leiding van Françoise Braun. Zij heeft een passie en talent om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen. Zij heeft veel Community Art projecten gedaan rondom sociale vraagstukken. Een goed voorbeeld hiervan is het project Sprengendorp.

Bedrijven die Rolling Together al hebben ingezet:

 Logo Aim At ArtlogoDMWVD RGBstc logo

Open menu