Trap met opbergruimte

Het "Heerenschip" wilde graag twee nieuwe trappen met opbergruimte. Bestaande luiken in de vloer en achter de trap moesten bereikbaar blijven in verband met de technische installaties die zich daar bevinden. Wij hebben hiervoor een modulaire trap met opbergruimte ontworpen. Het onderste deel in de badkamer staat op wielen waardoor deze makkelijk weg te rijden is en de toegang tot de hydrofoor bereikbaar blijft. De trap is desnoods helemaal, per trede, los te schroeven mocht dat nodig zijn.

De deurtjes en ladefronten zijn eerst zwart gebeitst, geveegd en vervolgens blank gelakt. Door de lak heen blijft de nerf van het hout zichtbaar. Hierdoor oogt het geheel zacht en natuurlijk.

De lade is uitgevoerd met softclose systeem hierdoor wordt gedempt naar binnen getrokken en blijft, ook als schip niet geladen is en de kont dieper in water ligt, gewoon dicht.

Ontwerp en uitvoering Kunstconstructie, 2019
Opdrachtgever : Heerenschip

Review van het Heerenschip:

Elke dag opnieuw genieten wij weer volop van onze nieuwe trappen. Onze dank is dan ook groot voor het werk en de professionaliteit die Kunstconstructie geleverd heeft. Dit nadat ze al eerder naar volle tevredenheid een stuurhutdak geleverd hadden als ook opberg laden voor onder het bed!

Trap met opbergruimte Trap met opbergruimte voor het Heerenschip 2 Trap met opbergruimte voor het Heerenschip 3 Opbergtrap (4) 300 Trap met opbergruimte voor het Heerenschip 4 Heerenschip 1 620