Kunstconstructie
Open menu

Kunst achter het raam

Kunst achter het raam Arnhem
kunstroute Arnhem
Kunstroute Arnhem
kunst achter het raam

Kunst achter het raam Arnhem

Met het project Kunst achter het raam zet Sint Marten Sonsbeek de kunstenaars uit de wijk letterlijk en figuurlijk op de kaart. Deze kunstroute is vanaf deze week tot 24 augustus te zien, zodat iedereen die niet of in eigen land op vakantie gaat, kan genieten van kunst uit onze wijk.

Achter ons raam is een selectie te zien van schets maquettes voor kunstprojecten die in 2020 niet zullen worden uitgevoerd. Kom een kijkje nemen bij Nijhoffstraat 11!

Kunstroute

Voor veel kunstenaars zijn expositiemogelijkheden weggevallen als gevolg van de coronacrisis. Het project biedt kunstenaars en creatieve professionals de kans hun werk aan publiek te laten zien én geeft bewoners en bezoekers van de wijk de gelegenheid ‘coronaproef’ van kunst te blijven genieten. Achter het raam, in de tuin, vanaf het balkon of dak is kunst te zien. Net zo divers als de kunstenaars is hun werk. Langs de kunstroute zijn tekeningen en schilderijen te zien, maar ook ruimtelijk werk zoals maquettes, installaties, keramiek en sculpturen.

Routekaart

Deze plattegrond leidt je langs de route met ‘kunstetalages’ (en in pdf)

Kunstenaars

Deelnemende kunstenaars zijn Caroline KortenhorstChris Kerbusch, Christine Los, Edwim PetersElsebeth HoevenEsther van de BrinkGaby von OvenGea GrevinkHester van der GriftJeroen Huisman KunstconstructieLot BoshouwersMaarten Thijssen en Peter van der Gulden. (En er komen nog deelnemers bij…)