Kunstconstructie

ontwerp en uitvoering wachtruimte, entree, interieuradvies

Jantje Beton
wachtruimte in kleur

Klushuis Arnhem

Klushuis Arnhem
CPO project Sint Martenshof

TV meubel

TV meubel
alle snoeren weg gewerkt

Opbergtrap  (2) 620

Opbergtrappen
Heerenschip

Ons huis is verrijkt met een "huismuseum", een prachtig dakterras, een functioneel CV hok en een bijna onzichtbaar tv meubel. Francoise en Casper zijn in staat interieur-oplossingen te bedenken die uitgesproken verrassend zijn óf onzichtbaar passend. Dat doen ze door écht te luisteren naar hun opdrachtgever én te kijken naar wat past bij zijn of haar stijl. Kwaliteit, originaliteit en dialoog gaan hand in hand met vakmanschap als basis. Kunst-Constructie dus.

Dakterras (1) 300

Dakterras
ruimte met uitzicht

verbouwing kantoorruimte

P2 displays
verbouwing monumentale bollenschuur

DSC00977 300

Keuken
vorm en lijnenspel

Portret Kunstconstructie

Interieur Architectuur

Interieur architectuur is onze andere passie. Graag nemen wij een leuke opdracht aan die onze creatieve geest uitdaagt.

De combinatie van ruimtelijkheid en beleving zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Deze twee aspecten zie je ook terug in onze kunstwerken. Wat is de functie van een ruimte? Hoe verhoudt deze zich tot de omliggende ruimtes, zowel ruimtelijk als tot de mensen die de ruimte gaan gebruiken? Waar liggen letterlijk en figuurlijk de ruimte en de mogelijkheden? Deze vragen gaan wij onderzoeken en de antwoorden zijn terug te vinden in ons ontwerp.

Françoise heeft de opleiding architectonische vormgeving aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht gevolgd. Casper heeft een achtergrond als meubelmaker.