Interieurarchitect Arnhem, kom erachter hoe wij ruimte maken

Als interieurarchitect zijn we gefascineerd hoe mensen zich door de wereld heen bewegen. Hoeveel ruimte nemen we als mens in? Ten opzichte van elkaar, maar ook ten opzichte van de gebouwde omgeving om ons heen. Waarom ervaar je soms veel ruimte, en soms heel weinig? En vanuit welk perspectief ervaar je de ruimte?

Maquette interieurontwerp klushuis Arnhem
maquette kluswoning Arnhem

Samen kijken we naar jouw relatie met een gebouw. Of het nu gaat om een woning, de openbare ruimte of een semi -openbaar gebouw zoals een buurthuis. Door deze relatie te onderzoeken ontstaat er ruimte. Zowel voor de fysieke, aanwijsbare kant als ook de niet tastbare, filosofische ruimte. Wat zijn de behoeftes, de routines en wensen? In de wisselwerking en door het bevragen van deze verschillende soorten ruimte ligt het uitgangspunt voor onze architectonische projecten.

Het resultaat is een vernieuwend en passend interieurontwerp met een eigen verhaal. Een duurzaam ontwerp waarbij materiaal, kleur en lijnen zorgen voor een goede, rustige ruimte. Een ruimte die zich verhoudt tot de andere ruimtes en samen één geheel vormen. Wij hechten daarbij aan duurzaamheid. Dat is terug te zien in de keuze van de materialen, door het bestaande gebouw en de architectonische toevoeging. Door het combineren van oud en nieuw.

Werkwijze interieurontwerp

Na het onderzoek gaan wij aan de slag met het interieurontwerp. Naast belangrijke zaken als plattegronden en materialisatie maken we ook 3D visualisaties. Dat kan een simpele lijn tekening zijn maar desgewenst ook een 3D model die met onze 3D bril is te zien. Met de bril op, loop je virtueel door het gebouw of je woning.

Samenwerking

Onze beste interieurontwerpen maken we in vertrouwen van onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers. Vertrouwen geeft ruimte aan het verkennen van mogelijkheden. Om samen nieuwe uitdagingen aan te gaan zodat er een intrigerende ontmoeting ontstaat tussen locatie en mens. Een goed georganiseerd en prettig proces vinden we daarbij van groot belang.

Uitvoering

Wij hebben een breed netwerk van mensen die het ontwerp kunnen uitvoeren. Van meubelmakers tot aannemers en stukadoors. Op deze mensen kunnen wij bouwen. Zij komen afspraken na maken een heldere begroting en leveren uiteraard kwaliteit. Wij kunnen desgewenst ook de bouwbegeleiding op ons nemen.

Interieurarchitect Françoise Braun

Interieurarchitect Françoise Braun

Françoise heeft Architectonische vormgeving gestudeerd in Maastricht.

Als ruimtelijk vormgever beweegt zij zich graag op het snijvlak van kunst, architectuur en design.

Wil je meer weten ? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

Onze recente interieurprojecten