Portret Kunstconstructie

Artist statement

Kunstconstructie is opgericht door kunstenaars en interieurarchitecten Fran├žoise Braun en Casper Teijgeler. Wij zijn gefascineerd hoe mensen zich door de wereld heen bewegen. Hoeveel ruimte nemen we als mens in? Ten opzichte van elkaar, maar ook ten opzichte van de omgeving om ons heen. Waarom ervaar je soms veel ruimte, en soms heel weinig? En vanuit welk perspectief ervaar je de ruimte?

Kunstconstructie maakt ruimte. Zowel voor de fysieke, aanwijsbare kant als ook de niet tastbare, filosofische ruimte. In de wisselwerking en door het bevragen van deze verschillende soorten ruimte ligt het uitgangspunt voor zowel onze kunstinstallaties als bij de architectonische projecten. Met ons werk willen wij een nieuw perspectief bieden en hopen we bij te dragen aan een wereld waar mensen zich bewust zijn van hun eigen ruimte en meer begrip krijgen voor elkaar en de omgeving.

Kunstconstructie bestaat op 1 januari 2022 precies drie jaar. Ons beste werk maken we in vertrouwen van onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers. Vertrouwen geeft ruimte aan het verkennen van mogelijkheden, om samen nieuwe uitdagingen aan te gaan zodat er een intrigerende ontmoeting ontstaat tussen locatie en mens.

Bekijk hier onze CV

Onze samenwerkingspartners: